Image Image Image Image Image
Scroll to Top

To Top

Starterswoningen

De fraai vormgegeven woningen, gelegen op eigen grond, passen uitstekend in het dorpskarakter van Wehl. Ze komen te staan op een betonnen fundering die op een diepte van 80 cm rust op zeer harde ondergrond (‘op staal gebouwd’). Naast zeer goed geisoleerde, luchtdichte buitenwanden in houtskeletbouw krijgen de woningen ramen van drielaags glas (‘tripleglas’). Hierdoor zult u genieten van een zeer aangenaam wooncomfort bij een heel laag energieverbruik.

De woningen zijn 5.40 x 8.70 meter, zodat de ruime benedenverdieping een totale vloeroppervlakte van bijna 47 m2 heeft. De geknikte dakconstructie (‘mansardedak’) zorgt ervoor dat ook de eerste verdieping ruim van opzet is. U vindt daar de twee slaapkamers, de grootste met een vloeroppervlakte van zo’n 15 m2! Verder is er een complete badkamer met douche en wastafel en de mogelijkheid voor een tweede toilet. Via een vlizotrap komt u op de ruime bergzolder, die overigens maar beperkt stahoog is.

De woningen hebben een hoog afwerkniveau, met een hangtoilet (beneden) en tegels op de vloer en de wanden van toilet en badkamer. De overige wanden zijn behangklaar, alle plafonds zijn schilderklaar. De kozijnen en de dakgoot zijn van niet verkleurende kunststof, zodat de woningen weinig onderhoud nodig hebben en hun hoogwaardige uitstraling ook in de toekomst gewaarborgd blijft!

Deze woningen worden u aangeboden door Reon Aannemers uit Spankeren