Image Image Image Image Image
Scroll to Top

To Top

Werkwijze

Bouwkundig tekenburo Herlaar tekent ervoor

Bouwkundig tekenburo Herlaar, gestart in 2007, maar met meer dan 15 jaar ervaring in woning- en utiliteitsbouwprojecten in zowel nieuw- als verbouw. Bouwkundig tekenburo Herlaar verzorgt bouwtekeningen voor particulieren, bedrijven en aannemers.

Werkwijze

Bouwkundig tekenburo Herlaar verzorgt het tekenwerk van Uw bouwplan, van ontwerpschetsen tot en met de uiteindelijke werktekeningen. Ruime ervaring staat borg voor degelijk maatwerk. Op basis van Uw wensenpakket, gecombineerd met de lokaal geldende voorschriften, ontstaat er een voor U op maat getekend ontwerp, variƫrend van klassiek tot zeer moderne stijl.

Uw ontwerp wordt vertaald in duidelijke bestektekeningen waarmee we de aanvraag voor een bouwvergunning verzorgen. De werktekeningen zorgen uiteindelijk voor een zorgeloos bouwproces met een resultaat dat staat als een huis.

Daarnaast verzorgen wij ook de bijbehorende berekeningen t.b.v. onder andere de constructie, de ventilatie, EPC en daglicht. Op deze wijze zijn de afgelopen 15 jaar vele woningen en bedrijfspanden met succes gerealiseerd.

Verbouwingen

Niet alleen nieuwbouwprojecten worden door ons verzorgd, ook voor verbouwingen kunt U bij ons terecht zoals aanbouw, uitbouw, bijgebouw, dakkapel, dakopbouw en woning splitsing